Povestea DEC

Povestea DEC

Dynamic Event Conference este punctul de întâlnire al organizatorilor de evenimente!Evenimentul a luat naștere în anul 2014, continuând cu o a doua ediție în 2018. Cele două ediții au fost dedicate studenților, având ca scop conturarea vocației și direcției pentru cei ce își doresc să lucreze în acest domeniu extrem de dinamic.

Câteva informații și imagini despre ce s-a întâmplat la DEC 2018 puteți găsi aici.

Începând cu această ediție, ne reconfigurăm direcția și ne adresăm organizatorilor de evenimente – propriu-ziși, PR-iști sau specialiști în HR.

Misiune

Dorim să determinăm și să susținem creșterea unei comunități a organizatorilor de evenimente din România.

Viziune

Dynamic Event Conference se dorește a deveni un „punct de întâlnire” al organizatorilor de evenimente, respectiv al acestora cu potențiali colaboratori / furnizori, fie că vorbim de cei cu o vastă experiență în domeniu sau de cei aflați la început de drum.

VALORI

Pasiunea

Iubim domeniul organizării de evenimente, de aceea considerăm esențială dezvoltarea acestei comunități ce dorim să determine relații bazate pe învățare reciprocă, pe colaborare.

Educația

Aflată la baza procesului de evoluție, este la fel de importantă în domeniul organizării de evenimente, ca în orice alt domeniu; ecosistemul creat sub umbrela Dynamic Event Conference va determina împărtășirea de experiențe.

Colaborarea

Credem că oamenii pot „face magie” dacă îndrăznesc să lucreze împreună, să dezvolte proiecte împreună.