Vlad But

Vlad But

Vlad But este Managing Partner la compania AZIMUT Happy Employees. El livrează traininguri și team-building-uri de mai bine de 8 ani de zile iar în tot acest timp, singurul lui obiectiv a fost acela de a se asigura că a reușit să creeze o experiență memorabilă celor ce participă la trainingurile lui.

„ <Inteligent people solve problems, geniuses prevent them>  – e mantra care m-a învățat să fiu o persoană proactivă și să tratez orice fac cu profesionalism. Încerc să creez un curent influențându-i în bine pe cei cu care interacționez și împărtășind din experiența mea.”

Despre AZIMUT Happy Employees – de 10 ani în România:

La AZIMUT Happy Employees suntem o echipă de oameni preocupați să îmbunătățească relațiile de la locul de muncă, prin experiențe de învățare. Am luat ca reper știința, ea dă direcția programelor noastre. Știm că deși e contestată, considerată plictisitoare și câteodată greu de explicat, ea ne oferă cunoaștere și înlocuiește miturile prin care explicăm lumea uneori.

În 2017 am devenit prima companie privată din România care se află pe lista celor mai democratice organizații din lume și primește certificarea WorldBlu – Freedom Centered Workplace.