Mădălina Hodorog

MĂDĂLINA HODOROG

Mădălina educă prin conceptele de training pe care le construiește, dar și prin consultanța pe strategie pe care o oferă business-urilor. Abilitățile de organizare și strategie le-a dezvoltat în cei 6 ani ca Event Manager unde a coordonat proiecte naționale și internaționale.

“Cu spirit strategic și pasiune pentru organizare, construiesc concepte noi de training și strategii de business care te ajută să te dezvolți, să crești, să fii.”

Despre evenimentele și proiectele Madalinei:

Printre evenimentele organizate de Madalina de numara: The Woman Leadership Conference, TeCOMM eCommerce Conference&Expo și ArchiTECHture.

De-a lungul anilor, a implementat și proiecte europene Erasmus+ în rândul tinerilor, a făcut parte din proiectul Model NATO Youth Summit și a organizat o serie de evenimente dedicate comunităților internaționale.

Deoarece crede în educația continuă, Mădălina este doctorand și cadru didactic asociat în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde ocupă și poziția de trainer în cadrul UBB Radio Online.