Ovidiu Oltean

Ovidiu Oltean

MODERATOR

Ovidiu Oltean este unul dintre cei mai premiați și apreciați public speakeri din România, fiind triplu campion European și de 16 ori campion național la Public Speaking. Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naționale de evenimente de public speaking, 5MS, facilitator al programului Speaker Elite și fost președinte al clubului Toastmasters Cluj.

Motto: „Atinge-le Inima și le vei deschide Mintea”

Despre evenimentele organizate de Ovidiu:

Atelierul de Life Speaking este un training intensiv de public speaking care are loc la munte, pe durata a 3 zile. Sub îndrumarea lui Ovidiu Oltean, cursanții învață cum să își organizeze rapid și eficient un discurs de impact, cum să își folosească vocea și corpul pentru a da mai multă forță mesajelor, cum să capteze atenția publicului și cum să facă față situațiilor neprevăzute din timpul unei prezentări.

5MS Cluj este un eveniment lunar dedicat pasionaților de vorbit în public, care a prins viață în iunie 2013. Misiunea proiectului este de a ajuta oamenii să își dezvolte încrederea în ei înșiși prin crearea unui mediu prietenos și dinamic în care aceștia își pot prezenta ideile și poveștile.