Workshops PR

Do you have what it takes to be a PR?

Anca Dinu, AD(D) PR

PR = Personal & Relations. Agree?

Acest workshop va fi structurat în jurul ideii de relaționare. Să îți faci și să îți păstrezi RELAȚIILE în acest domeniu este o chestiune cu adevărat PERSONALA și esențială.

Put the LIGHTS ON your event

Andi Daiszler, Asociația Daisler

Andi Daiszler, manager de marketing şi illuminist la Lights On Romania înţelege necesitatea datelor cuatificabile pentru fiecare eveniment pe care îl realizăm. Acesta va expune în cadrul workshop-ului său un studiu de caz despre creşterea şi dezvoltarea Lights ON România, bazat pe aceste date care au măsurat impactul proiectului în comunitate. 

Evenimente cu şi despre comunitate.

Building a community through your event

Cornel Hoza, Beard Brothers

Beard Brother este ONG-ul în care fiecare membru reuşeşte să se reinventeze pe el, învăţând zilnic câte ceva prin experienţe, dinamism şi prin modul în care comunitatea este creionată. Oamenii cinstiți, prietenoși și plini de bucurie atrag indivizi asemănători în jurul lor și favorizează dezvoltarea personală și evoluția. Sub acest motto în Beard Brothers s-a creat o comunitate de oameni care aduc zâmbete pe buzele tuturor prin numeroasele evenimente venite să sprijine o comunitate şi mai mare: Clujul. Printre evenimentele realizate de aceştia se numără: Catch a Smile Day, Keep the Bood Flowing, Clujul merită şi multe altele.

Beard Brothers – Cel mai neconvenţional ONG din România