GLOBETO: despre dulciuri… și evenimente dulci!

Globeto

Deși putem spune că viața event plannerilor este piperată, de multe ori, evenimentele ce ies din mâinile lor sunt… ei bine, dulci!

Care este rețeta pentru evenimente dulci, vă-ntrebați?

Nimic mai simplu: aduni la un loc 8 „vorbitori” și 100 de „ascultători” și îi îndulcești cu cele mai bune prăjituri pe care le poți găsi – adică prăjiturile de la Globeto.

Globeto este un laborator de patiserie născut în 2015, din pasiunea pentru „prăjiturit” a unei soții și dedicarea unui soț. Este o afacere de familie, cu povești și tot ce trebuie. Dar, cel mai important: este un laborator din care ies doar produse ecologice, realizate din ingrediente naturale. Gustoasele lor prăjituri sau torturi își găsesc calea, cel mai adesea, către evenimente private, de familie, precum sunt nunțile și botezurile.

Până recent, se putea spune că Globeto este „o afacere de familie, pentru familie”, însă lucrurile încep să se schimbe, căci ei vor să îndulcească și alte tipuri de evenimente. Și ne referim aici, la evenimente corporate sau business precum este și Dynamic Event Conference!

Așadar, ne încântă doar gândul că Globeto este partenerul nostru duulce, dulce, care se va ocupa de menținerea energiei, de momentele de respiro în cadrul DEC 2019!


This year, we’re building (all, together) the galaxy!

Vă așteptăm cu mare drag!

2 aprilie 2019 | The Office Conference Centre
Te poți înscrie AICI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *